България излиза срещу Косово тази вечер на стадион „Васил Левски“

1
225
Добави коментар

Националният ни отбор по футбол е опрян до стената. Тази вечер от 21:45 ч. „лъвовете“ приемат на „Васил Левски“ Косово в търсене на задължителна победа по пътя към Евро 2020. След три срещи тимът ни е с две равенства и една загуба и само трите точки ще съхранят шансовете за втората позиция в групата.

При дебюта на Красимир Балъков срещу Чехия родните футболисти не оставиха добри впечатления. След срещата и селекционерът и националите обявиха, че победата над Косово е задължителна.

В тима ще се завърне Георги Костадинов, който не игра в Прага заради контузия.

Косово създава проблеми на всички тимове в нашата група. В петък Златните момчета взеха точка при гостуването си на Черна гора, а при домакинството си на България през март резултатът бе 1:1.

В навечерието на срещата щаба на гостите получи неприятна новина. Арбер Зенели, който вкара изравнителното попадение срещу „лъвовете“, скъса връзки на дясното коляно при равенството с Черна гора и дълго ще отсъства.

По същото време в групата ще се изиграе и друг мач, който има пряко значение за второто място – Чехия срещу Черна гора. Чехите са с победа и загуба, а черногорците са с два хикса и едно поражение.