Козметични машини с високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU апарати)

1
233
Добави коментар
Diagenti
Diagenti

Козметични машини с високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU апарати)

Високо Интензивен Фокусиран Ултразвук (High Intensity Focus Ultrasound), първо се прилага за лечение на рак и тумори. По-късно в клинични експерименти учени установили че сондата може да съсредоточи ултразвуковата енергия и тя да достигне по-дълбоко в кожата, което лазер не може и да направи прицелната тъкан във фокусирания района стегната. Това кара заобикалящата тъкан да се свие, в резултат на което кожата се повдига. Тъй като това не оставя следи върху епидермиса, технологията се превръща в новата концепция за неинвазивен лифтинг на кожата.

Навсякъде по света, HIFU е получил единодушно положителна оценка, от момента на излизането му на пазара.

В случаите, например за лечение на 10 хиляди пациента , технологията има 99,6% степен на удовлетворение и се превръща в златен стандарт в областта на лифтинга на кожата и в отстраняването на бръчки.

 

Основен принцип: Обикновено цялата процедура отнема около 2 часа, и са необходими 800-1000 изстрела за цялото лице;Посоки на движение на процедурите: от отдолу нагоре, отвътре навън;Разстояние между всяка линия на третиране е 0.02-0.05mm, плътността зависи от възрастта на кожата на пациента.

 

Ефекти от процедурите: Премахване на бръчки около челото, очите и устнитеПовдигане и стягане на бузитеПодобряване на еластичността на кожата и стягане на контураПодобряване на контурите на брадичката, намаляване Кукленските линииСтягане кожата на челото, повдигане на линията на веждитеПодобряване на кожата, прави я фина и гладка.Премахва бръчките и намалява стареенето на кожата на врата.

 

Процедури за извършване на лечение:

1. DS4-4.5 – използване на тази работна глава, препоръчва се от нас тази работна глава да се използва за отстраняване на дълбоките бръчки; 2. DS4-3.0 – използването на тази работна глава се препоръчва за повдигане и стягане на кожата на лицето. 3. DS4-1.5 – използването на тази работна глава се препоръчва за подмладяване на кожата. 4. ES4-1.5 – използването на тази работна глава се препоръчва за нежната зона около очите .

 

Видео: