Ученически раници за първокласници с ергономичен дизайн и ортопедичен гръб

1
133
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Ергономичните ученически раници ergobag се адаптират спрямо ръста на децата и израстват с тях от 100 до 150 см.

Гърбът на раницата е ортопедичен и се регулира, така че да се позиционира правилно в лумбалната извивка на детето. По този начин тежестта на раницата се разпределя по целия торс, а гърбът и раменете са изправени.

Ученическите раници ergobag са в модерни цветови десени, свежи дизайни и са с атрактивни сменящи се стикери. Те са подходящи както за момичета, и за момчета.

Раниците за първокласници ergobag съчетават ергономичния дизайн на иновативните трекинг раници с чанта за всякакви ученически пособия, необходими през първите години в училище.

Немските раници ergobag са качествени ученически раници, сертифицирани от IGR e.V. Раници за първокласник ergobag Prime

Те растат заедно с детето и се адаптират към тялото му в удобна, изправяща гърба позиция.

Раниците са с ергономичен дизайн съобразен с детската анатомия. Имат регулируем дишащ ортопедичен гръб, за правилно позициониране на гърба на детето. По този начин се изправят раменете и се разпределя тежестта на раницата по гърба и кръста.

Раниците ergobag Prime се регулират на височина спрямо ръста на ученика от 100 до 150 см. Това позволява ползването им повече от една година – до трети-четвърти клас.

Ученическите чанти ergobag Prime са модерни и в свежи цветове и дизайни, подходящи както за момичета, така и за момчета.

Стикерите Klettie правят всяка раница неповторима и винаги актуална.

Как се регулира ергономичната раница за първокласници ergobag Prime, вижте във видеоклипа:

Комплект за първокласници ergobag Pack

Раниците ergobag Pack са практичен комплект от 6 части, в който има всичко необходимо за първокласника:

ергономична ученическа раница с ортопедичен гръб;по-малка раница за спортен екип;зареден несесер с 22 части в който има 17 моливи Lyra (10 тънки и 7 дебели, с ергономична триъгълна форма), линия, гума, двойна острилка, джобче с програма, джобче за пари;празен несесер-кутия с голям обем;джоб-кутия (за по-добра организация на учебните материали);5 броя стикери Klettie.

Как се регулира и как се произвежда ергономичната раница за първокласници ergobag Pack, вижте във видеоклипа:

Всички раници еrgobag са с ергономичен дизайн, произведени са от рециклирани PET бутилки, имат светлоотразителни елементи и сменяеми стикери Klettie.

Вижте сравнение на различните характеристики на ергономични раници за първи клас и изберете своя модел.