Лили Иванова изви глас в „Бедрум“ за 60-я сезон на Слънчев бряг (СНИМКИ и ВИДЕО)

1
263
Добави коментар

Лили Иванова даде старт на юбилейния 60-ти сезон на най-колемия курортен комплекс у нас – Слънчев бряг с бутиков концерт снощи. Неостаряващата прима изви глас на сцената на „Бедрум“, а гостите на спектакъла, превърнал се в изтънчена наслада за сетивата, го определелиха като музикалното събитие на годината за региона.

Бляскавото парти в нощта на 12 юни със сигурност ще се помни години наред. Лили се раздаде за публиката с двучасов концерт, като изпя част от песните си, включени в най-новото й турне.

Примата на родната естрада изпълни „За тебе бях“, „Искам те“, „Главна роля“, „Стъклени стени“, а когато запя неостаряващия хит „Щурче“ публиката буквално изпадна в екстаз.

Сред гостите на стилното парти бяха зам.-областният управител на Бургас Севдалина Турманова, строителните предприемачи Йордан и Динко Диневи, общински съветници и предприемачи от Несебър, а от морските кметове сред публиката бе забелязан кметът на Царево Георги Лапчев.

Изпълнителният директор на Слънчев бряг АД Златко Димитров /крайният вляво/ посреща строителните предприемачи Йордан и Динко Диневи. Снимка:Елена Фотева, „24 часа“

Кметът на Царево Георги Лапчев и съпругата му бяха сред гостите на стилното парти.Снимка: Елена Фотева, „24 часа“

Участието на Лили Иванова в юбилейното честване на 60-я рожден ден на Слънчев бряг е своеобразно завръщане на примата, която в началото на 70-те години на м.в. печели голямата награда на „Златния Орфей“. По онова време музикалният фестивал е една от емблемите на морския ни курорт и събира световни звезди.

„Слънчев бряг и „Златният Орфей“ винаги са вървели заедно, ние имаме желание и дух да го възстановим поне в малка част, каза изпълнителният директор на Слънчев бряг АД Златко Димитров.