Фюри с първа победа в САЩ само за 2 рунда. Кубрат Пулев бе в залата

1
195
Добави коментар

Само два рунда бяха достатъчни на бившия световен шампион в тежка категория – Тайсън Фюри, за да постигне първа победа в САЩ. На гала вечер в „Гардиън Арена“ в Лас Вегас, британецът нокаутира своя съперник – Том Шварц от Германия.

Кубрат Пулев и мениджърът му Ивайло Гоцев бяха в залата и гледаха мача.

Така Фюри вече има 28 победи и 1 загуба на професионалния ринг. Шварц пък записа първо поражение в 25 мача.

Бившият световен шампион не изпита затруднения в дългоочаквания от феновете мач. Още в първия рунд той показа, че превъзхожда своя съперник не само ръстово. Фюри си служеше предимно с леви прави, които попадаха в целта. От своя страна Шварц не успя да се противопостави и първия си точен удар нанесе едва в края на рунда.

Фюри изненада съперника си във втория рунд, като смени гарда. След това вкара дясно кроше и ляв ъперкът в главата на своя съперник. Последва нокдаун след ляво кроше, който предизвести края.

6 секунди преди втората част да приключи, британецът нокаутира Шварц.

Това е 20-а победа с нокаут в кариерата на Фюри. Британецът победи бившия световен шампион – Владимир Кличко през 2015 г. след мач, продължил пълни 12 рунда. Така той спечели 4 от титлите в тежка категория. Малко след това той бе уличен в употреба на кокаин,правата му да се боксира бяха спрени, а титлите – отнети. След като премина през рехабилитация и борба с наднорменото тегло, британецът отново се завърна на ринга.