Единственият по рода си Bubble Pure Air е отново в Блгария

1
168
Добави коментар
eventA
eventA

Специалният балон на NATURA BISSÉ – BUBBLE PURE AIR, ще бъде в студио MG Beauty в София до края на юни  

Natura Bisse – Bubble Pure Air е изолирана площ, зад стените на която може да се приложи всяка терапия на Natura Bisse. Ритуалът предоставя процедура с изключителни подмладяващи ефекти – специалните терапии за лице и тяло се извършват в чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух.

До края на месец юни предстои провеждането на уникални ритуали за красота с чист въздух – терапии в затвореното „балон“ пространство, който ще бъде в София единствено в салон MG Beauty. Вдъхновена от основите на физиотерапията, Bubble Pure Air е зона, напълно свободна от вирусни и бактериални замърсяващи частици, както и от алергени, което я прави особено ефективна при процедури за красота. Natura Bisse – Bubble Pure Air провокира сетивата – той е комбинация от детоксикация, ефикасност и техническия опит на козметологията. Ритуалът е уникален и несравним, в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка. „Имайте предвид, че в тази среда на 99,995% чист кислород всяка една активна съставка действа с два пъти по-мощна сила!“  – това сподели Грети Гарсия, официалният вносител на марката Natura Bisse за България.

Този балон със свеж въздух присъства и на най-важните филмови фестивали в света, включително на церемонията по връчването на наградите „Оскар“! Много от знаменитостите на Холивуд не пропуснаха възможността да се насладят на изключителни терапии от испанската марка Natura Bissé, за да изглеждат още по-сияйни на червения килим. Освен това BUBBLE PURE AIR се превърна в задължителна придобивка в домовете и центровете за обучение на водещите световни спортисти, заради ползите от чистия въздух, който допринася за тяхната издръжливост.

Благодарение на терапевтични, естетически и релаксиращи функции Natura Bisse Air Bubble може да се приложи за всякакъв вид козметични процедури. Вдъхновена е от основите на физиотерапията, а техниката на процедурата се състои от различни дихателни упражнения, за да се максимизират ползите на вдишване на чист въздух и ефектите на детоксикация, създавайки състояние на пълна релаксация. NATURA BISSÉ-PURE AIR BUBBLE обгръща „госта“ в облак от спокойствие и чистота, което води до уникално и несравнимо изживяване.

Студио MG е един от най-лоялните партньори на Natura Bisse в България. В студиото вече записват часове за всички приятели на марката, които искат да се насладят на това уникално преживяване и да се убедят лично в резултатите от процедурите с изключителни подмладяващи ефекти.

***

Natura Bisse е представена в България от компанията Esthetic Privilege Ltd. През последните 10 г. терапиите и продуктите на испанската марка са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. През 2019 г. предстои да бъдат развити уникалните събития „Master Class“, по време на които избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.