Ученици с поведенчески проблеми се подобряват с Фалун Дафа

3
177
Добави коментар

Директорката на държавно училище в Монтевидео, Уругвай споделя, че след като са научили Фалун Дафа, учениците се облагодетелстват не само физически, но и духовно. Отпускат се и така идват в часовете фокусирани и с добро поведение. Най-важно е желанието на родителите децата им да растат пълноценно физически и психически. Сега, след като учениците се облагодетелстват толкова много от Фалун Дафа, се надяваме, че ще продължават да практикуват и да се развиват.

Научете повече за позитивните промени, през които преминаха тези ученици в Мексико, благодарение на Фалун Дафа:

Свободата ни, републиката ни и конституционните ни права са станали оспорван терен. Епох Таймс, една медия, посветена на достоверния и отговорен журнализъм, е рядък бастион на надежда и стабилност в тези изпитателни времена.

Докато за други медии е вероятно да изкривят фактите, за да служат на политическия дневен ред, ние предоставяме истории, като същевременно отстояваме отговорността си към обществото.

От самото начало сме докладвали достоверно за текущата администрация на САЩ. Докладвали сме за реалната възможност за победата на Тръмп през 2016 година. Водили сме доклади за китайската комунистическа заплаха от 2000 година; изобличавали сме комунистическия замисъл в нашите правителство, училища, университети, днешната култура и медия; и ние, като никоя друга медия, стриктно разследваме и излагаме на показ безскрупулните агенти, които работят, за да погубят обществото ни.

Застанете с нас в развитието на една наистина независима и истинна медия – начинът, по който една свободна преса е предвидена да бъде, като ядро на Републиката. Вашето съдействие ни позволява да продължаваме да пронизваме през повърхността на разказите на преобладаващата медия, и да ви предоставяме пълна картина на случващото се.

Джаспър Факерт, главен редактор на Епох Таймс, ви призовава да подкрепите нашата независима медия. Ние ви молим да ни помогнете да достигнем 1 милион долара, за да подкрепим нашето уникално и истинно съдържание.

Всеки принос е значим, голям или малък. Искрено ви благодарим за непрекъсната подкрепа и окуражаване в тези критични времена. Епох Таймс е публикуван от асоциацията на Епох Таймс, Inc., a 501(c)(z) nonprofit.

Статията на английски език: https://www.theepochtimes.com

Можете да разпечатвате и разпространявате всички статии публикувани на „Clearharmony” и тяхното съдържание, но Ви молим да цитирате източника.