Всички знаят за рака, но за това малко се говори… Болката на Нана е огромна!

1
140
Добави коментар
slavchev
slavchev

Борбата с рака сега е много по-тежка, защото когато болестта се връща, откриват на сестра й тумор в мозъка, разбра 365 Новини.

Това разкри Нана Гладуиш, която гостува в предаването „На кафе“ по Нова телевизия на връх рождения си ден.

„Не можеш да мислиш за проклятие, да робуваш на суеверия, да се кръсти постоянно човек. Трябва да се каже, че това е моя живот, това ми се случва. Трябва да е по-реалистично“, каза още водещата на “Съдебен спор”.

„Наскоро ми казаха, че има нещо сбъркано в мен. Според астралната ми прогноза някак си имам това увреждане да смятам, че сред страдания постигам нещо, израствам“, добави тя за поредната си битка с рака.

Нана призна, че първата химиотерапия е била още по-тежка от преди.

„Мислих си, че този филм съм го играла, но не бе така. Оказа се, че съм с наследствен рак, като на Анджелина Джоли“, разкри тя. Нана вече е преминала химиотерапия, лъчетерапия, а сега е и на хормонална терапия. Водещата е преминала и операция. При това лъчетерапията е продължила „всеки божи ден“ цели шест седмици.

„Туморите са се свили, но са на много коварно място. Сега втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата“, разкри Нана. Водещата на „Съдебен спор“ горещо призова жените да се подлагат редовно на задълбочени прегледи, за да не им се случват подобни нещастия.

В студиото Нана, въпреки приповдигнатото си настроение, не сдържа сълзите си и разказа за момент, в който е гледала снимки, на които е била дебела, но е имала хубава къдрава коса. „Как може да съм била такъв урод. Искам си тъпата коса“, проплака Нана.

Нана също сподели колко е тежко на сина ѝ да знае, че майка му се бори с коварната болест.

По думите ѝ, ракът ограбва неговото детство. Веднъж той дори ѝ споделил, че „мрази този рак“. Тя добави, че детето ѝ вече е голямо, за разлика от първия път, и добре осъзнава какво се случва с майка му, но не веднъж е плакал неутешимо за нея. Негови съученици се опитвали да го убедят, че майка му ще умре, защото е болна и че трябва да се подготви за най-лошото.

Той често е криел емоциите си, докато един ден не е избухнал в сълзи и разказал за всичко, което се случва далеч от родителските погледи. “Една нощ говорихме доста дълго за всичко. Обясних му много неща и той ги разбра. Аз не знаех, че той осъзнава какво се случва”, допълни Нана.

Нека я подкрепим с по едно Споделяне!

Източник: ТРГ

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани