Авточасти за всички марки автомобили – автосклад с онлайн каталог

1
221
Добави коментар
bimbg
bimbg

Продаването на резервни авточасти за автомобили е вторият пазар на автомобилната индрустрия, който се занимава с производство, ремонт, дистрибуция на авточасти, търговия на дребно и монтаж на части за превозни средства, оборудване и автоаксесоари след продажбата на автомобила от производителя, продажба на оригинални авточасти, алтернативни авточасти (афтърмаркет, заменяеми) и оборудване за автомобила на клиента.

Частите или аксесоарите за продажба, могат да бъдат произведени от ОЕМ или алтернативен произодител – с по-ниско качество от оригиналните авточасти, но със същите спецификации. Според Международната търговска администрация в Министерството на търговията – „частите за следпродажбено обслужване са разделени на две категории: резервни части и аксесоари“.

Резервни части са автомобилни части, произведени или рециклирани, за да заменят оригиналните авточасти, когато те се повредят и се налага тяхната подмяна. Части, направени за комфорт, удобство, ефектиност, безопастност или персонализиране и са предназначени за добавяне след първоначална продажба на моторното превозно средство – оригинални (части използвани за първоначално вграждане в автомобила) , алтернативни, взаимнозаменяеми или афтърмаркет авточасти. На пазара има голямо разнообразие от резервни части с различно качество и цени за почти всички модели и марки автомобили.