ИТ отделът на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ спечели награда за най-добро сътрудничество

1
113
Добави коментар

ИТ отделът на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД спечели награда за най-добро сътрудничество. „Благодарим за отличното представяне и се надяваме на още големи постижения“, заяви Радослав Радев, Изпълнителен Директор на компанията. Той им връчи грамота и ваучери за посещение на стая със загадки и екипна вечеря в ресторант по избор в София.

Кампанията на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е вътрешна за излъчване на екип, който въплъщава в най-голяма степен успешните модели на поведенията на ценността „сътрудничество“. В номинациите се включиха близо 60 колеги и бяха номинирани 20 екипа от компанията. Комисия в състав мениджърския екип, заедно с ръководителите на работни центрове, гласуваха за конкретните проявления на ценността „сътрудничество“ в работата на номинираните екипи. Като победител се открои отдел ИТ.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД организира редица вътрешни кампании с цел подпомагане на сътрудничеството между служителите. „Уважението и доверието са ключови фактори за нашата работа в екип. Работим заедно като един екип, една компания, с обща мисия. Заедно споделяме нашите успехи. Високо ценим разнообразието на хора и техните култури. Взаимно се подкрепяме и споделяме информация. Ние се провокираме взаимно и с уважение, за да постигнем най-добрите резултати. Подкрепяме се и ценим личния принос на всеки в името на общия успех. Разбираме предизвикателството да работим в международен и мултифункционален екип“, каза Радослав Радев.

R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. Иновативните технологии, използвани в дизайна и производството на оптични и медни компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е представена от търговското дружество „Р и М България“ ЕООД и производствената база „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД.

„Р и М България“ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения. Основаното през 2011 г. дружество „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света. Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en