Спечелете колелета, раници, кърпи, чанти и комплекти с ядки

20
351
Добави коментар

Участието в играта е обвързано със задължителна покупка на следните продукти в периода на играта, за по-кратко наричани „промо продукти“, а именно:

    ROIS“ Печен Бял Слънчоглед със сол 75 гр.;     ROIS“ Печен Бял Слънчоглед с вкус ТАКО 75 гр.;     ROIS“ Печени белени фъстъци с морска сол 140 гр.

Промо продуктите ще могат да бъдат намерени в търговските вериги и обекти, с изключение на пекарни „ROIS“.

Условие за участие в играта:

За участие в томболата за награда КОЛЕЛО е неоходимо закупуване на един или няколко от промо продуктите и регистриране на касовата бележка и стойността на закупените промо продукти в платформата www.rois.bg/igra-summer2019. Стойността на закупените промо продукти трябва да е 4 лева или над 4 лева, независимо от броя на касовите бележки. Сумата регистрирана от 1 участник се натрупва. Регистрираните касови бележки участват във всички тегления за награда КОЛЕЛО, с изключение на вече спечелилият участник. Броят на регистрациите, с които участва всеки регистрирал касова бележка е кратен на регистрираната сума. ПРИМЕР: ако 1 участник е регистрирал касова бележка за закупени промо продукти на стойност 4,50 лв, участва с 1 регистрация, ако сумата е 8,05 лв, участва с 2 регистрации, ако сумата е 12,01 лв – участва с 3 регистрации и т.н.

За получаване на награда от талон, намиращ се в промо продуктите е необходимо да регистрирате кода от гърба на талона в полето на платформата „Въведи номер от касова бележка или код от намерен талон:“ . В полето “Въведи сумата от закупени продукти ROIS, обозначенa на касовата бележка” напишете сумата на закупените промо продукти от касовия бон или „0“ (нула). По този начин вие информирате за спечелена от Вас награда, която Организаторът ще Ви изпрати по куриер.