И Ангелкова се хвана на фейка на Тома Белев :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
205
Добави коментар

За втори път само в рамките на два месеца ,Тома Белев пусна два фейка за уж разорани дюни. На първият, който беше за прокопан канал, чрез който щяло да се източи Дуранколажкото езеро се хвана премиера Бойко Борисов. Той толкова се разбърза, че от заседанието на Министерски съвет прати Нено Димов да проверява. Още докато пътуваше екоминистъра към Варна се разбра, че това е заблуждаваща информация. Оказа се, че всяка година се прокопава канал свързващ езерото с морето за да се избегне заблатяването. Разбира се „големият“ еколог Белев не се извини за лъжата.

Вчера и днес се случва същото. Министър Ангелкова се изстреля, като тапа към Камчия да се рови в пясъците, защото Тома Белев бил написал в профила си,ч е се разорават дюни. И това се оказа измама и фейк новина. По подобна причина свързана с образуване на тиня на плажа в устието на Камчия, всяка година терена се разорава ,за да може да се ползва. Защото ако не се направи това избуяват тръни и не може да се ползва плажа. Това коментира във фейсбук Наско Кръстев

В дебата в социалната мрежа с Тома Белев се включи и журналистът от в. „Сега“ Диян Божидаров, който опонира на еколога  и тезите му.

Белев е ясен, той пак е в политическа кампания, този път за местният вот и търси медийно внимание. Ангелкова е за бой. В период, когато на туристическият пазар има направо война за клиенти. Когато Турция драстично сваля цените, което пряко подбива  българският морски туризъм и заплашва с фалит много фирми. Когато Египет, Тунис, Алжир, Хърватия правят всичко възможно да са конкуренти на пазара, министър Николина Ангелкова се занимава, какво написал в личният си профил някакъв си дискредитиран еколог, чиято партия събра на последните избори едва 7000 гласа, въпреки напъните на десетки корпоративни медии.