Комплект Fox Zig Aligna Sleeves Red

1
189
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Тези новаторски нови серии на Zig Alignas са настроени да променят начина, по който рибарите ловят риба със Zig Rigs. 

Базиран на нашия адаптер Line Aligna, който е разработен за риболов с pop up и легнали примамки за риболов, новата Zig Aligna е изработена от по- мека, по-жизнена пластмаса и се отличава с уникална форма на гърба. 

С помощта на инструмента за зареждане, доставен в комплекта Zig Aligna, можете просто да вмъкнете избрания цвят от пяна в контура на гърба на Aligna и да го подстригнете до предпочитания от вас размер, за да създадете най- добрата примамка за риболов.

Контурът обхваща пяната изключително плътно, което означава, че тя няма да излезе.

Ползи от Зиг Алигна- По-добри задържания и анти- изтласкващи свойства – Създава много по- широк поглед от стандартен възел без зъбци или кука със стил Zig Bug (без пух или пяна, затрудняваща проникването на точката на куката), за много по- добър потенциал за закачане.

– По-добър потенциал за привързване – Aligna позволява на вашата кука за риболов да седи централизирано по всяко време.

– По-силни и надеждни възли могат да се използват – Позволява ви да прикрепите куката за риболов с възел Palomar или Grinner, вместо с възел, който е много по- силен и също така предпазва окото на куката от триене и отслабване на връзката, когато играе риба.

– Много гъвкави-  Можете да смесвате и съчетавате цветовете на пяната и Zig Aligna, за да създадете цял набор от опции за цвят, докато не намерите комбинация, която работи най- добре в даден ден.

– Имитират формата на появяващите се ларви- Повечето стилисти на Zig Bug имитират същества, които живеят извън водата, което е доста безсмислена имитация, тъй като не са естествени! Формата на Zig Aligna, комбинирана с вложка от пяна, много повтаря формата на нимфа с тънко извито тяло и голяма глава.

Основни характеристики:

Иновативен нов продукт на Fox

Подобрява риболова ви с Zig Rig

Резервна втулка

Осем бр. в опаковка

Предлага се в три цвята : Червено, черно и жълто