Упражнения по стил с Мелани Тръмп

1
173
Добави коментар
svetla58
svetla58

По този начин се урежда политическият Олимп, който заедно с президента получава първата дама. Според неписаните правила съпругът на държавния глава е мълчалив и усмихнат обект на националния курс. Единственият начин да изразите себе си е маниерите и облеклото.

Мелани Тръмп е една от малкото първи дами, които не само са се обявили ефективно, но никога не са изпускали заглавието на модна икона. Как да се облича първата дама на Съединените щати? Предоставяйки естетическо удоволствие на външния си вид, Мелания никога не позволява модни гафове, идиотски лудории и истерики за забавлението на тълпата. Това е рядък случай, когато дама не е непременно родена.

Съпругата на президента на Съединените щати свикна с лукса. В гардероба творенията на Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Christian Louboutin и други известни марки. Да се ​​пожертват скъпи навици на някого в името на дамата не отива, но одитът в килера определено се провежда.

След получаване на нов статут, от тоалетните изчезнаха откровени дрехи и прозрачни тъкани, които показваха шикозни форми. На тяхно място заемаха рокли от шило, елегантни костюми, асиметрични гащеризони и луксозни палта. Мъдрата жена променя своята еманципация и дързост в стил на женски-сдържан шик.

В основата на гардероба има едноцветни рокли до коляното, костюми от ярки цветове, стилни вечерни рокли.

Небрежно Мелания не се отказа от тесни дънки, кожени тръби, ризи и стилни якета.

7 правила на стила и
Костюми

 Костюми са модна тенденция от последните сезони. Трябва да е в този фарватер и Мелани. Снежнобял костюм от Christian Dior или мек розов цвят от Emilio Pucci позволява на приемите да изглеждат прилично не за сметка на женствеността.

Цветове

Бизнес гардеробът на важни хора обикновено се състои от неутрални нюанси. Но творческият човек винаги се чувства неудобно в тъпата екипировка. Бившият модел, управляван без да нарушава облеклото, изглежда сбит, но абсолютно не е скучен.

Основната жилетка в този въпрос беше цветът. Мелания обича праскови, бери, сини нюанси. Тя внимателно балансира на ръба на етикета и собствените си предпочитания, играейки с минимализъм в цвят. Дори общото бяло в представянето на дамата не присъства.

Ярки обувки

Костюмите на строгите нюанси често се разреждат с ярки обувки. Най-често това е монохроматична лодка от всяка възможна палитра с високи токчета. Заради височината си от 180 см, Мелани отдавна харесва ниски обувки. След встъпването в длъжност тя не променяше тези обувки. И изглежда аристократично. Дамата не скъса с ботушите, балансирайки смелите детайли с плътно прилепнали панталони и класическо палто. Понякога г-жа Тръмп приема свободата под формата на цветни обувки.

 

Щампи

Тръмп често разрежда приглушената гама с прекрасни отпечатъци и богати акценти, но в същото време не изглежда претенциозно. Класически грах, геометрия, флористика го превръщат в скъпа обвивка, която ви позволява да затъмните представителите на жените наблизо.

 Рокли с колан

 Много от първите дами избягват рокли с широки колани. Но не и  Мелани. Благодарение на подходящите обувки, тя толкова добре пасва на стила в общоприетите стандарти.

Кожени панталони

Кожени панталони – глупости в килера на съпругата на президента. За да не изостави любимите си части, Мелани завърши смелия избор с удължено яке. Затворените хълбоци омекотяват бравада и не обиждат чувствата на съдебните естети.

Дънки

Примерът на Мелани доказва грешността на онези, които поради строгата рамка на облеклото отказват да използват функционални панталони за дънки. Такива дрехи са подходящи, ако са тънки черни или бели дънки без пердета, апликации и кристали.