Търговски софтуер „Детелина Лайт 6“ е в списъка на одобрените СУПТО

5
267
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

Версия 6 на „Детелина Лайт“ отговаря на новите изисквания на Наредба Н-18. Това стана ясно на 24 април т.г., когато нашият софтуер бе включен в публичния списък на одобрените от НАП софтуери за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО).

„Детелина Лайт 6“ се предлага само чрез абонамент за период не по-малък от 12 месеца. Цената за крайни клиенти е 9,60 лв. с ДДС на месец, като тя не включва инсталацията на софтуера, обучението за работа с него и USB ключа.

Какво е различното в новата версия?

„Детелина Лайт 6“ разполага с вграден автоматичен ъпгрейдър към последна версия. Това означава, че всяка следваща доработка ще се добавя автоматично към функционалностите на софтуера и клиентът ще може да използва винаги най-актуалната версия на продукта.

В отговор на изискванията на Наредба Н-18 е въведено задължителното отпечатване на фискален бон при приключване на плащането в брой. Софтуерът нe позволява изтриване на данни и съхранява подробна информация за извършените операции. Добавена е възможност за извършване на сторно операции от програмата. Съгласно изискванията на наредбата е конфигуриран и одиторски профил.

В процес е узаконяването на пълната версия на софтуера „Детелина премиум“. Документите вече са внесени в НАП и очакваме одобрение.