Каква е връзката между жена Близнаци и мъж Риби?

1
155
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ако се ожените за жена Близнаци ще живеете едновременно с две различни жени.

Тя има двойствена природа и е способна да показва на различните личности, различните черти на характера си. Въпреки това, основната ви задача, ако искате да бъдете с нея е да я накарате да се почувства ангажирана.

Когато успеете да се слеете с нея на умствено, духовно и физическо ниво, то вие ще се запознаете с една истинска жена изпълнена със страст. За жената Близнаци романтиката е един от най-лесните начини за комуникация. Тя е толкова жизнена и изпълнена с живот, че с нея може да забравите и за най-големите си проблеми. Тя има способността да озари и най-мрачната атмосфера и то само със своето присъствие. Една жена Близнаци няма да се умори да ви дарява с малки, сантиментални жестове, които ще запазят романтиката в една връзка жива.

Жената Близнаци е много по-отворена за нови идеи, отколкото мъжът Риби.

И двата зодиакални знака са доста адаптивни и гъвкави. Жената Близнаци е доста рационална в своя подход към живота, докато мъжът Риби живее в един много по-спокоен свят, където всичко е перфектно и всичко е наред. Това се явява едно от основните различия в тази връзка.

Разговорите им могат да бъдат дълбоки и от време на време да не доведат до никакъв резултат, тъй като мъжът Риби не е в състояние да изрази напълно чувствата си. Въпреки това, Близнака ще има голяма полза от неговата мъдрост. И двамата имат различни мирогледи към живота и е трудно да се адаптират напълно към гледната точка на партньора си. Те трябва да направят съзнателно усилие, за да останат заедно и да запазят връзката си. В противен случай, няма да има нищо друго освен мъка и за двамата.

За да съществува такава връзка, и двата пола ще трябва да правят доста компромиси.

Изпълнена с копнеж, първоначално жената Близнаци ще бъде привлечена от страстния характер на мъжът Риби, но скоро различията по между им ще започнат да се проявяват. Тя ще бъде твърде красноречива, когато говори за чувствата си, докато на него ще му е доста трудно да изразява това което чувства. Нейната прямота и остър език, допълнително ще наранят чувствителното сърце на Рибата.

Когато Близнаци и Риби се обединят в една любовна връзка, тя е много съпричастна и взаимно удовлетворяваща. Близнаци е умен, с бърз ум и сладкодумен, и може да вкара чувство за хумор и интелектуална посока в замечтаният свят на Риби. Рибите имат дарбата на интуитивна емпатия; те се свързват много добре с другите на едно емоционално ниво и тяхната мечтателна натура ги прави доста отворени към света – накратко, Рибите очакват неочакваното. Близнаци също е с отворен кръгозор. Пъргави и гъвкави, Близнаците са надарени с възможността да видят всички страни на един въпрос и с умението да комуникират лесно с други хора. Тази връзка е основана на гъвкавост и комуникация.

От комбинацията Близнаци и Риби стават големи приятели, както и големи любовници.

Риби е по-скоро емоционално чувствителна зодия и техните чувства могат да бъдат наранени от прибързаните Близнаци, които често говорят без да мислят. Но дори и когато те имат проблеми, тези партньори могат да си простят и да забравят кавгата бързо. Нито един от тези два знака вижда няма причина да се сърди, защото те разбират истинските намерения на партньорката си, и защото те просто не разполагат с време, за да се спират на стари болки.

Близнаци и Риби са променливи знаци и по този начин са доста съвместими. И двете зодии са адаптивни, гъвкави и много способни да се справят с промените. Те също така са склонни да променят мнението си доста често, така че е хубаво, че и двата Знака са толкова широкоскроени. Никои от двата Знака не иска да има надмощие и те си дават достатъчно място и свобода.

Твоята оценка

Общо гласували