Зетят на Драгана Миркович е българин, певицата разкри любимия си български поп фолк изпълнител

1
211
Добави коментар
slavchev
slavchev

Драгана Миркович разкри любимия си български поп фолк изпълнител, научи 365novini.

Драгана Миркович е сред най-известните сръбски звезди. Не случайно тя се радва на успешна кариера вече 35 години. Българите имаха възможността да се насладят на най-големите хитове на изпълнителката само преди седмица в Елин Пелин.

Драгана признава, че винаги е щастлива, когато пее пред българска публика. „Винаги съм щастлива, когато пея пред българска публика. И навсякъде ме посрещате много топло. Тази вечер беше феноменална, нямам думи да опиша емоцията, която изпитах пред препълнения стадион и бурните овации. Много хубава публика сте“, каза певицата след концерта, пише show.blitz.bg.

Драгана не пропусна и да похвали българския народ. „Като народ сте уникални! Моят зет е българин, така че познавам добре вашия темперамент. За съжаление аз нямам приятели тук и винаги идвам по работа, а не на почивка или на гости. Много ми се иска обаче да се организираме и да посетим вашето море, защото съм чувала страхотни отзиви“, споделя певицата.

Тя разкрива и кой е любимият й изпълнител. „Да, имате доста добри музиканти. На първо място бих посочила Азис, който ми е голяма слабост. Неговият успех е показателен, че е най-добрият. Имаше и една певица, която бях гледала на Евровизия, но в момента не мога да се сетя за името й. Тя също ме беше впечатлила. Допада ми и Галена, която направи убийствен дует, с моя сръбски колега Миле Китич“, разкрива Драгана за любимите й български изпълнители. Тя допълва и че няма нищо против да направи дует с някои от българските си колеги.

Певицата признава също, че е била много близка с трагично загиналия Шабан Шаулич. „О, да. Много близки бяхме с Шабан. Тъкмо трябваше да имаме общ концерт в Словения, но съдбата реши друго. Това е голяма трагедия за целия свят. Аз също трудно го преживях, много плаках. Не мога да повярвам, че една легенда си отиде. Нямам думи, с които да опиша колко съм тъжна. Винаги съм показвала уважение към него!“, споделя Драгана.

Певицата разкрива и кой е бил най-трудният момент в живота й. „Когато мъжът ми беше болен, тогава ми е бил най-тежкият момент“, искрена е Драгана.

razkritia

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани