Ролята на стилизантите в ежедневието на красивата жена

1
194
Добави коментар
clashbade
clashbade

Колко хубаво щеше да бъде, ставайки сутрин от леглото, прическата да е готова и да може да издържи цял ден. Това може и да се случва в приказките, но няма как да стане в истинския живот.

Всъщност малки усилия ви делят от крайната цел. С помощта на подходящите професионални стилизанти за коса, можете да си осигурите, като на магия, красив и изискан вид, без да е необходимо често да посещавате фризьорския салон.

Какво може да ви бъде от полза?

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание – какъв е вашият тип коса и видът, който целите да постигнете. Когато си изясните това, останалото е лесно. Ето няколко различни вида продукти, които ще ви помогнат да сътворите чудеса и с най-непослушната коса.

Няма жена, която да не познава лака за коса. Този толкова стар и верен помощник позволява избраната от вас форма на косата да остане фиксирана за дълго, като същевременно запазва еластичния си и естествен вид. Допълнителната екстра, която предлагат много от вариантите на вълшебния продукт е предпазването от вредните UV лъчи и други неприятни външни фактори. Имате възможност да избирате степента на фиксация според индивидуалните нужди. От вас зависи също дали ще използвате продукт за  блясък, за обем, против накъсване или антистатичен ефект.

Затруднихте ли се?!

Само трябва да решите, какво искате да постигнете.

Сухият шампоан също спада към обширната група на стилизантите за коса. Не подценявайте  неговото действие. Той ще редуцира измиванията особено на жените с по-мазна кожа на скалпа, ще регулира прекомерния себум и ще позволи лесно и безпроблемно оформяне, без да губите много време под душа.
Пяната е друга ценна придобивка, която ще увеличи обема на тънката коса и ще върне блясъка на безжизнената. С нея лесно ще оформите небрежни къдрици, а топлината от сешоара ще бъде неутрализирана.
Спреят за укротяване на обема ще послужи на онези от вас, които искат да сложат в ред буйните коси и да придадат оформена гладкост в продължение на дни. Подхранва и защитава косата от агресивните външни влияния и термообработката.
Пастата за къдрици ще осигури перфектни букли или красиви вълни на начупената коса. Издържат дълго без да изглеждат тежки.
Пудрата за обем е иновативен стилизиращ продукт, който повдига индивидуално всеки един косъм от корена и го задържа за перфектна прическа.
Влага и вятър – те вече не са пречка пред супер визията. Професионалната вакса за коса е вашият продукт. Тя ще защити всеки косъм от външните въздействия. Силна коса и страхотна фиксация – няма начин да не запазите формата.
Сухите косъмчета винаги имат свое мнение относно заплитането. С правилните стилизиращи продукти това вече няма да е така. Разресването става на шега, без накъсване и изтощаване.

Вариациите на стилизанти са безбройни, но когато определите сами за себе си какво искате да направите с косата, ще ви бъде лесно да определите правилния за вас продукт. А защо да се ограничавате само с един, като всеки ден може да постигате с лекота различна визия според повода?!