Броеница от 10 мм. естествени камъни Оникс – DM-1061

4
210
Добави коментар

Ръчно изработена броеница от 10 мм. естествени камъни Оникс. Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1061 Обща дължина на броеницата заедно с пискюлчето – 26 см. Красива плетка Шамбала в горната част позволява увеличаване или намаляване на размера на броеницата. Използва се корда – изключително здрава и водоустойчива

Елементи: – 10 мм. мъниста Оникс – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола. Наричат оникса „Камъкът на вождовете“ който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си.

АКТУАЛНО! ГРИВНА, ГЕРДАН, КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ БРОЕНИЦА ПО ВАШ ИЗБОР ИЛИ ПО ВАШ ДИЗАЙН! При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

В Онлайн магазин Smart Choice можете да намерите много и разнообразни предложения за бижута от естествени камъни, които се предлагат само в нашия магазин просто защото ние ги създаваме. Всички предложения можете да видите в категорията „Бижута от естествени камъни“.

Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.

През древността и Средновековието, когато не са съществували механични или електронни броячи, хората са използвали броеници, за да не допускат грешки при преброяването на добитъка и стоките в складовете. Наличието на броеница е подчертавало социалния статус на нейния притежател, като собственик на много стока, която да брои. Така броеницата от чисто практична е придобила естетическа функция.