Папагали и пеперуди „долитат“ днес във Флората

1
225
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Не една, а две екзотични изложби отварят врати днес в Експоцентър “Флора”. И двете са част от традиционната лятна програма на Бургас и отново ще зарадват както жителите, така и гостите на града, при това с нова порция изненади.

С криле ще пърхат екзотични пеперуди, които ще съжителстват с интересни насекоми в кръглата зала на Флората. Акцент в изложбата на живи пеперуди тази година са най-големите представители на нощните видове и впечатляващите красавици синьо морфо.

Една от най-големите изложби на папагали в Източна Европа ще ни запознае с някои от най-атрактивните птици от три континента. Нейната гордост е хиацинтовият ара – най-големият папагал в света.

Работно време на изложбите:Изложба на папагали:от 10:00 до 13:00 ч. от 16:00 до 20:00 ч. /с почивка между 13:00 и 16:00 ч./Изложба на пеперуди:от 09:00 до 20:00 ч.Цени на билетите:Папагали – 6 лв. за възрастни, 4 лв. за деца над 6-годишна възраст, 2 лв. за деца под 6-годишна възраст, 15 лв. семеен билет (двама възрастни+2 деца), 4 лв. за пенсионери и безплатно за хора с увреждания.   Пеперуди – входът за пенсионери и учащи е 2 лева, за възрастни – 5 лв., семейният билет (родители + две деца) е на цена 8 лева, а деца под 7 г. и хора с увреждания ще разглеждат изложбата безплатно.