Хороскоп за днес – 1 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
187
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 1 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Благоприятен ден за всяко начинание без значение дали е дребно или свързано с голямата ви амбиция. Енергетиката е хармонична и прочистваща. Добре е да се спазва диета не толкова за отслабване, колкото за изхвърляне на токсините. Нищо важно и отговорно не отлагайте за следващите два дни, когато може да имате както лични, така и професионални или здравословни проблеми. Тази вечер ще бъдете изненадани в посока на чувствата. Родените в първите дни на зодията правят крачка към неподходящия човек.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят е особено благоприятен за начало на проекти, от които бихте искали да се ползвате и да печелите напред във времето. Сега е момента да се подпише дълготраен и стабилизиращ договор, да с уточнят оферти и искания, да се стартират съвместни дейности и да се тръгне в нова посока. В следващите два дни енергетиката ще е тежка, рискова и конфликтна. Сега е момента да водите и преговори по отношение на наследства и имоти, да търсите жилище или да капарирате такова. Някой ще намери и търсеното под наем помещение.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят е благоприятен за старт на базови проекти, както и за намиране на материалната база, в която да се устроите, да живеете, да преместите офиса или служебното си помещение. Каквото и да правите спазвайте закона. В момента Луната от вашия знак сключва рискови аспекти с Нептун и Юпитер, двамата които отговарят за фикс идеите ни и за юридическото им оформяне. Всичко, предприето днес трябва да се скрепи с подпис и печат, за да не ви създаде проблеми в бъдеще. Не е ден, в който да говориш едно, а да правиш друго.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес имате повече свобода на действие, докато в следващите два дни ограничаващите фактори ще ви действат с пълна сила, ще се чувствате пренебрегнати, обезсърчени, принудени или зарибени и всичко ще върви наопаки. Сега е момента да направите изгодна инвестиция в недвижим имот. Не отлагайте преговори за следващите два дни, когато ще попаднете в изнудващи, рискови и разболяващи ситуации. Направете сега крачката, която се каните да отложите или я отложете най-рано за 4-и.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за активни и настъпателни действия в посока на преките ви амбиции и интереси. Марс навлиза в Лъв. Сключете нов договор, уредете среща с посредници и снабдители, огледайте и капарирайте имот. Вечерта сте близо и до голямата любов . Уредете си среща на четири очи и ще имате щастливи мигове заедно. Луна и Венера се прегръщат в нощното небе и ни провокират да направим същото. Предстои новолуние, а при точни фази на Луната лесно се зачева. Пазете очите, следете кръвното, не се пренапрягайте много.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес е важно да контролираш емоциите и апетита, да постъпиш мъдро в ситуация, в която имаш двоен избор, за да не останеш от „два стола на земята”. Склонни сте да направите нарушение на закона, за да се сдобиете с някакви екстри. Добре проучете нещата, ако ще купувате жилище. 1-и и 30-и са най-добрите дни в този месец за подобни инвестиции, но днес може да се полакомите за някои отстъпки и да заобиколите закона, с което ще си създадете доста главоболия. Не правете нищо, което ще ви постави в зависимост от хора и обстоятелства.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Предприетото днес ще ви донесе ползи и печалби, ще ви приближи към заветна цел, която ще позволи да живеете по нашироко, а може би и по нависоко в нов апартамент или офис. Не се колебайте да приемете предложения и покани. В следващите два дни положението коренно ще се промени. Вероятно е да изпаднете от една класация или предложенията от днес вече да не са в сила. Вечерта носи и късмет в любовта и връзките. Някой ще срещне отдавна търсената половинка и дано тя да не е част от друго цяло и друго семейство.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Действайте изпреварващо в посока на важните си проекти. От днес Марс вече ще ви гледа в рисков аспект от Лъв. Може да се сменят началниците ви или да бъдат наложени някои забрани, с които трудно ще свикнете и ще се съгласите. Не се включвайте в защита на чужди интереси. Сега е момента да подсигурите семейството си с ново жилище или база за развитие. Помислете за странични дейности, които да са резервен вариант. Опитайте да реализирате всяка полезна мисъл. Каквото се посади ще даде богата реколта.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят е благоприятен за пътуване и преместване на ново място. Купете или капарирайте имот. Търсете начин да се измъкнете от неудовлетворяващите ви условия на работа и живот. Този ден ще ви даде нужното предимство, разширение и освобождение от нещо неприятно. Чудесен момент за нови начинания и за кандидатстване по нови проекти. Подайте документи за работа и учене. Уредете заминаване на работа или почивка в чужбина. Направете нужните поръчки и резервации. Не товарете очите, следете кръвното.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Направете си стройна програма за деня и се опитайте да вместите всички важни срещи и преговори. Каквото уредите днес ще ви донесе късмет, пари и различни екстри. Каквото отложите за следващите два дни ще зацикли и ще се развие благоприятно за конкуренцията или за някой друг. Денят е с ведро излъчване и блага енергетика. Може да се разберете по всякакви въпроси и да подпишете изгодни договори. Каквото се посее в земята или в главата на децата ще узрее и даде богата реколта. Семейно правите важен избор.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Силен и творчески ден за родените в третата декада. Ще получите изгодни предложения, ще намерите ново жилище или терен, на който да развихрите и развиете хобито си. За вечерта си уредете любовна среща. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Очертават се двойнствени връзки и възможност да кривнете встрани от семейната пътека. За утре не планирайте нищо важно. Тъмнината на новолунието ни обгръща. Вечерта се приберете навреме у дома независимо по какви пътища сте вървели през деня.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на тежък избор, но е добре да го направите, защото в следващите два дни някой друг ще го направи вместо вас. На всички нива се съобразявайте със закона, за да не изпаднете в зависимости или да направите неизгодна сделка. Енергетиката на този ден действа пречистващо. Сега е момента да изхвърлите от живота си всички затормозяващи връзки и присъствия. Спазвайте диета, ограничете страничните контакти и тази вечер не си позволявайте изневери. Контролирайте емоциите. Да не се секат дървета.