Никол Шерцингер със самотен рожден ден! Удари 41 без Гришо!

1
144
Добави коментар

Никол Шерцингер прекара самотен рожден ден.

Тя навърши 41 години, но до нея нямаше любим мъж. Певицата все пак почете празника си. Тя се върна у дома на Хаваите. Никол показа кадри от ултрамодерния хотел „Шератон“ в столицата Хонолулу. Комплексът е разположен на брега на Тихия океан. Рожденичката изглежда доста секси, небрежно облечена в скъсани дънки и бяла блузка с гол кръст, пише „България Днес“.

„Преминавам още една година“, написа Шерцингер в социалните мрежи. Тя е получила като подарък изненада страхотна торта с горски плодове – малини, къпини, боровинки. На нея е изписано: „Честит рожден ден, Никол!!“.

По-рано през деня Никол се отдаде на усамотение в гората. „Обичам да бъда едно с майката природа. Да съм в пълно благоговение за нейната грандиозна красота и всичко, което ни дава. Погрижете се за нея и тя ще се погрижи за вас“, мъдро съветва Никол. По същото време българската звезда на тениса Григор Димитров бе на купон в Лондон с бившата номер едно при жените Серина Уилямс.

Двамата се засякоха и по време на изложба. Това официално показа, че всичко между Гришо и Никол отдавна и безвъзвратно е приключило.