Плюсовете на късите булченски рокли

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сигурно на всяко едно малко момиченце мечтата и е да се види един ден в дълга приказна бяла рокля. Е, с времето се променяме, мечтите ни се променят, приоритетите също и някак си забравяме за тази детска мечта, а именно да сме вълшебната принцеса с бяла рокля.

Сватбата в най-чистия си вид е празник на споделената любов. За празнуващите чувствата изместват суетата, присъствието на близките е по-важно от одобренията в социалните мрежи. С една дума, за да бъде този ден специален и незабравим за вас, трябва да се погрижите за удобството на гостите и, разбира се, за своето собствено. Затова вероятно и сами можете да предположите за плюсовете, които носи късата булчинска рокля носи със себе си:

Свобода на движение – не е необходимо да се снабдявате със специален персонал, който да ви помага да влизате и излизате от колата или да носи шлейфа ви. С лекота и финес ще крачите към олтара, за да застанете до любимия си човек, ще дадете всичко от себе си на дансинга.

Ниска цена – Известно е и е факт, че късите модели са значително по-евтини в сравнение с тежките дълги платове. Освен това не е необходимо да търсите вашия мечтан модел само в специализираните магазини за булчински рокли.

Оригиналност – Ще бъдете различни, дръзки и уверени в себе си. Само една смела булка, която без капка несигурност залага на модел, който не робува на традиционните консервативни норми и чудесно допълва характера на притежателката си, може да си позволи да се сдобие с това бижу. А вас какво ви спира?