Светлана с 300 рози от Гущеров за годишнината от брака

1
85
Добави коментар

300 рози за първата годишнина от брака им е получила Светлана Гущерова от съпруга си Християн. Бившата плеймейтка се пусна до огромната кошница от двора на къщата им в „Бояна“.

Гущерови сключиха граждански брак на 1 юли миналата година, а сватбената им церемония бе на 12-ти – навръх рождения ден на младоженеца.

„На днешния ден преди една година се врекохме във вечна любов! Една година като семейство, изпълнена с безмерно щастие, разбирателство и уважение. Една година, в която любовта ни прерасна в Живот – нашата дъщеря. Честита 1-ва годишнина, обичам те“, обясни се на половинката си Гущерова.

Семейството явно е поляло брака си без пищно тържество, а в интимна обстановка, тъй като празничните сторита на Светлана се ограничиха още само с бутикова торта, отново с рози.

Междувременно се оказа, че бившата и настоящата на Гущеров – Мария и Светлана, са отседнали по едно и също време в един и същи хотел на Слънчев бряг. Не е ясно дали двете са се засекли, дали са си говорили или просто им се е наложило да делят една плажна ивица на морето.