Искате ли снимка за спомен с полицай?

1
147
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Днес Министерството на вътрешните работи празнува 140 години от създаването си. Денят 5-и юли е и професионален празник на всички служители във ведомството.

Както вече Ви разказахме, честванията в Бургас започнаха още вчера с церемония по награждаване на отличилите се през миналата година служители на Областната дирекция на МВР. В рамките на събитието бе почетена и паметта на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на ведомството.

Днес празничната програма продължава по главната алея между „Гъбката” и Морско казино”. От 18:00 часа тази вечер са предвидени свободно достъпни демонстрации на: – техника, въоръжение и способностите на служителите от „Охранителна полиция и КАТ”, „Гранична полиция”, „Жандармерия” и „Пожарна безопасност и защита на населението”. – намиране на скрити наркотици посредством служебно полицейско куче – проверка за нарушения по ЗДвП посредством мобилни таблети – алкоочила / виртуално пресъздаване въздействието на алкохола върху човек/ – тестване с дрегери за употреба на алкохол и наркотици – демонстрация на мобилната тринога за скоростен режим – превантивни занятия по пътна безопасност със съдействието на БНР – Бургас и SOS ПТП – демонстрации на състезателите от Централния полицейски карате и джу джицу клуб – Бургас – симулация на изпити за постъпване в МВР / физически и за интелигентност/ – първа долекарска помощ – доброволци от БЧК – Младежка секция – демонстрация от експертите – криминалисти от сектор „БНТЛ” на съдържанието на дактилоскопния куфар – изложба с превантивни плакати, подготвени от студентите на Национална художествена академия – филиал Бургас – снимки за спомен на атрактивни детски пана или на живо с полицейските служители и техника и др.