Хороскоп за днес – 7 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
151
Добави коментар

Ето хороскопа за днес, неделя – 7 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за пътувания, за срещи с приятели, за преговори и обмен на информации с близки и приятели от страната и чужбина. Хапнете си добре на закуска. Ограничете срещите с много хора. Нужно ви е време и усамотение, за да вземете важно решение след направените днес разкрития. И сънищата ви напомнят за това, което вече трябва да се приключи и не търпи отлагане. Определете си крайни срокове за действие по всички фронтове на личната ви амбиция и чувства. В следващите два дни ще се печете на бавен огън.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят ще ви донесе много приятни моменти и възможност да направите връзки важни за бъдещето. Пътувайте, помогнете на приятел в битките, които води или поне за бербекюто. С някакво шесто чувство ще усетите къде енергията е лечебна за вас, от какво се нуждаете и кой може да ви подкрепи в бъдещите инициативи. И не помисляйте да се оплаквате от живота си, защото може да се случат събития, от които наистина да се оплаквате. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте повече. Днес всеки ще получи своето.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Шерен ден, една след друга следват положителни и отрицателни емоции. На всички нива ще се водят битки. Всичко при вас ще става по трудния начин, с навивки, изкушения и чисто изнудване. Не крийте емоциите. Нека околните разберет, ако са прекалили, пресолили и предозирали нещата. Ако се скарате с някого задълго може да си обърнете гръб. От обед до утре на обед водете преговори с чужбина, търсете начин да привлечете нови съюзници и сътрудници или сами да намерите мястото, което търсите отдавна.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят носи откровение за стойноста на някои връзки и прозрение за пътя напед. Доверете се на интуитивните си усещания. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти, за които разстоянията нямат значение. Постарайте се да изчистите отношенията си от всичко недоизказано и спестено. Може да направите лични разкрития, които ще определят една трудна за вас посока на действие в следващите дни. Навлизате в конфликтен период от понеделник. Уредете важното днес. Не се товарете много физически.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

До обед проведете нужните разговори и не се страхувайте да покажете емоциите си по един или друг повод. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Закуската да е богата, но за обед не се престаравайте. Пътувайте, огледайте места и терени. Някъде до вас върви полезен и важен за бъдещето ви човек, който ще ви насочи към благоприятно и лечебно за вас място. Тази вечер ще ви станат ясни неща, за които до момента не сте си давали сметка. Приемайте всичко, което ви дава живота и му се радвайте.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

В хороскопа на родените около 5-15 септември действа кръст на планетни сили. Не е изключено днес да прекратите едни връзки за сметка на други, да направите рязък завой в личната си политика и в общуването с определена група хора. Може да ви бъде отказан достъп до определени места и хора. Ще бъдете подложени на стагниращи и ограничаващи действия от страна на близки и приятели. Спазвайте правилата, може да бъдете глобени или да изпаднете в неприятна ситуация. Не навлизайте в непознати територии на влияние.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До утре на обед имате повече свобода на действие. Ще имате възможност да се срещнете с полезни за вас хора и да говорите за важни неща. Добре е в този период да проведете планирани и непланирани разговори с чужбина, да направите предложения и да търсите подкрепа. За днес се очертават пътувания, случайни и неслучайни срещи, които ще ви помогнат да разберете нещо важно, да навържете информациите и да промените избора и посоката си на действие в следващите два дни. Не се товарете прекалено физически.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Ще усетите, на кого трябва да се обадите и какво се случва с връзките ви. Засилват се телепатичните контакти. Немерете спокойно място и поне за няколко минути останете сами. Концентрирайте се върху проблемите. До вечерта ще получите съобщение и разрешение на важен въпрос и проблем. Планирайте пътувания и връзки с чужбина. До утре на обед уточнете срещи и направете нужните резервации. Може да се наложат и предложат пътувания в чужбина.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Тежък ден, с повече предвидени и непредвидени натоварвания, с проблеми у дома и във връзките, които ще ви качат кръвното и адреналина. Доверете се на усещанията си. Ако нещо ви подсказва, че не бива да предприемате пътувания или важен ход в отношенията, съобразете се, доверете се и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Не правете планове, с голяма вероятност програмата ви ще се разбърка. Ще се занимавате с делата на близки и приятели, докато вашите проекти ще зациклят. Не рискувайте излишно.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днешният ден ще ви предложи изход от неприятни положения и възможност да се дистанцирате от хора, места и позиции, които в следващите дни може да окажат негативно и вредно влияние върху вас, да застопорят работата и да ви докарат дори здравословни проблеми. Направете си добре сметката, преценете внимателно кой и какво в момента е най-важно за вас. Останалото да почака. Не се товарете с много ангажименти. В момента не сте в силна позиция, така че не си хабете силите. Предстои преобразяване, сменяте тактиката.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще ви се обождат спонсори и хора, които може да ви подкрепят в една важна за бъдещето посока. Сега е момента да опипвате почвата, да уредите работа или учене в чужбина, да направите изпреварващ ход и да се съюзите с надеждни хора. В утрешния ден чакайте награди за положените днес усилия. Може да заместите титуляра за дадена работа. От утре вече започвате да се окопавате на завладените до момента позиции. Нищо да не се отказва. Вижте как ще потръгнат нещата, винаги може да се откажеш.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В хороскопа ви се борят позитивни и негативни аспекти. Интуицията ще ви помогне да избегнете капаните и да направите правилния избор. Ден на телепатичните контакти. Обадете се на тези, за които мислите и ще получите важна информация. Плановете ви ще се променят и дано успеете да се справите с възникващите задачи. В тези дни конкуренцията ви търпи загуби и провали. Имате възможност да се внедрите на овакантени позиции, не само в работата, но и в любовта. Сънищата показват какво трябва да се приключи.