17-годишна ученичка от Френската е Кралицата на Бургас за 2019-а година

1
152
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

17-годишната ученичка от ПГРЕ “Г. С. Раковски” – Михаела Едрева е новата Кралица на Бургас. Ученичката изучава активно английски език и е танцьорка по спортни танци. Нейни подгласнички станаха 16-годишната Уляна Иванова и 18-годишната Джулия Мицова, която спечели симпатиите на публиката и грабна лентата “лице на публиката”.

Водещи на конкурса бяха Ива Екимова и Валентин Асенов. Домакин на събитието беше Летния театър в Бургас. За страхотното настроение на публиката се погрижи изгряващата звезда на родната поп сцена Дара Екимова. Кавърът на известната българска песен “Мой свят” на емблематичната група Сленг взриви публиката на летния театър.

Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли. Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми. Финалния, трети тур, премина под формата на модно ревю.

Конкурсът Кралица на Бургас се провежда за осма, поредна година. Тазгодишната носителка на титлата Михаела Едрева ще представя Бургас на Мис България през есента в столицата.