Новият проект на шеф Андре Токев ORYZA разчита на търговски софтуер „Детелина Премиум“

5
283
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

От началото на юни из софийските улици обикаля ORYZA – новият камион за храна с гурме рецепти, изготвени от шеф Андре Токев. Менюто е базирано на комбинации от три вида ориз с пет вида топинг: пиле, свинско, телешко, скариди и веган опция – зеленчуци. Различното е, че храната задължително е без глутен и лактоза. Екипът залага на екологично чистите продукти. Дори опаковките са биоразградими.

Още от стартирането си мобилният бус разчита на нашия софтуер „Детелина Премиум“, за да приема, изпълнява и обработва поръчки. Как става това? От централния офис се прави комбинирано меню – рецепта, грамажи, съставки, цена. Чрез „Детелина Премиум“ тази информация се подава към кухнята майка, където се изготвят менютата. След приготвянето им в полуготов вид, ястията се транспортират до мобилния бус. Тъй като той постоянно обикаля из страната, при плащане на клиентския дисплей се визуализира реклама на предстоящите участия на буса в различни събития. Цялата системата е изградена и пусната в действие само за 2 работни дни.

Шеф Токев е познат като жури в предаването MasterChef и собственик на няколко заведения в България (сред които ресторант Andre). В кулинарните среди е известен като експериментатор и откривател на нови концепции, а с ORYZA иска да предложи една по-различна интерпретация на уличната храна – балансирана, здравословна и нещо, което можеш да хапнеш на крак веднъж-два пъти седмично.