Почистване на домове Бургас, Пране на дивани бургас, абонаментно почистване на домове, Професионално Почистване На Домове В…

1
222
Добави коментар

Почистване на домове Бургас и Бургаска област

Ние сме едни от най-добрите експерти, към които можете да се обърнете, когато става на въпрос за професионално почистване по домовете в Бургас и областта. Без значение дали живеете в центъра в къща или апартамент, експертите от „Почистване Бургас” ще направят така, че домът ви да заблести от чистота. Ние сме еднакво добри както в прането на килими, така и в чистенето на прозорци или мека мебел.
Ние от фирма „Почистване – Бургас ‘‘ се стремим да улесним живота ви. От 2011 г. работим неуморно, за да направим жилищата чисти и подредени, като предоставяме достъп до услуги за почистване на дома. За да Ви дадем точна цена за почистване ще е необходимо да се направи безплатен предварителен оглед на място по удобен за Вас ден и час.
Какво включва почистващата услугата по домовете?

– Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности;
– Измиване на прозорци, дограми и щори;
– Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор;
– Дезинфекция на бани и тоалетни и почистване на фугите;
– Пране на мека мебел и килими(опционално);
– Почистване след ремонт и ремонтни дейности по домовете

След посещението, имота ще е в идеално състояние без нито едно непочистено място.
Ние знаем, че няма два еднакви апартамента, две еднакви къщи и вили, така че ние предлагаме редица екстри в допълнение към пълното почистване по-горе. Ако искате, допълнителни услуги нашите работници могат да изперът и изсушат прането, да почистят вътрешността на фурната, хладилника и др.
Ние доставяме качество и сигурност за всички наши клиенти, независимо дали сте си поръчали абонаментно почистване на дома или пък само еднократно измиване на прозорци, дограма, пране на диван, пране на матрак и др . При нас всеки клиент и всяка поръчка са важни. Освен това, вие ще може да се възползвате и от:

– Опитен и доказан в почистването на домове и офиси екип
– За поддръжката на вашия дом или офис ние използваме немско оборудване и технологии
– Ние извършваме професионално почистване само с еко и биоразградими почистващи препарати
– 100% Гарантирани Резултати
– Без допълнителни такси и скрити разходи

За повече информация относно нашите почистващи услуги и цени моля свържете се с нас на тел: + 359 895 78 78 02

Бързи връзки :