Почистване на офиси Бургас, Професионално почистване на офиси, Абонамент за почистване на офиси Бургас, Почистваща фирма…

1
246
Добави коментар

Почистване на офиси Бургас и Бургаска област

За да се погрижете за приятната и здравословна среда на работното място, може да се възползвате от услугите за професионално почистване на офиси в Бургас от фирма “Почистване Бургас”. С нашата помощ вие ще работите в една по-предразполагаща и приятна атмосфера. И докато вие се фокусирате върху управлението на компанията си, ние ще изпратим екип от опитни чистачи, които да се погрижат за чистотата на вашия офис.
Какво включва нашата услуга
Предлагаме Ви професионално почистване на вашия офис от А до Я. Ние се грижим да обхванем целия спектър от нуждите за поддържане на чистотата и приятната атмосфера на един офис. От опит знаем, че поддържането на такова място чисто и подредено е трудна задача. Ето някои от услуги които се включват при почистването на офиси:

– Почистване и дезинфекция на санитарни помещения
– Пране на мокети и килими
– Почистване на меки и твърди подови настилки
– Прахосмукиране
– Почистване на работните места и офис техника
– Почистване на ключове за осветление и контакти
– Измиване и почистване на дограма, прозорци, щори и врати
– Почистване на кухненски бокс
– Събиране и изхвърляне на отпадъци. Смяна на торбичките
– Както и много други услуги, извършвани по договорка с клиента

Предимствата да работите с нас.
С нашата помощ вие ще имате възможност да се фокусирате върху основните дейности на вашият офис и да оставите почистването на нас. Когато ни се обадите да почистим вашия офис, вие може да сте сигурни, че ще получите най-доброто обслужване. Ние ще ви помогнем да подобрите чистотата на работното ви място. Ще имате и възможността да намалите допълнителните си разходи по поддръжка на работното помещение. Вие ще може да се възползвате от предимствата, които ви предлагаме:

– Качествено обслужване
– Екологично съобразени почистващи препарати
– Професионална почистваща техника
– Съобразяване с вашето работно време и изисквания
– Цени и абонаментни планове по споразумение

Може да заявите безплатен оглед на тел: + 359 895 78 78 02

Бързи връзки :