Ценни предимства на куполните въртящи се камери

1
304
Добави коментар
seoslav
seoslav

Може да извършвате видеонаблюдение по всяко време и на приемлива цена

Днес използването на видеонаблюдение се е превърнало в абсолютна необходимост. Без значение дали искаме да охраняваме двора на къщата си, входа на блока или жилището си или офиса, ние се нуждаем от качествено оборудване. На нашия пазар вече могат да се открият подходящи модели на приемливи цени. Едни от най-удачните за употреба са така наречените куполни, най-често въртящи се камери.

Какви са техните основни предимства и защо да инвестирате в тях:

Компактност

Малките размери на устройствата са ценно преимущество, защото могат да бъдат монтирани навсякъде. Удобството и възможността за дискретно присъствие са незаменими в много ситуации.

Режим ден и нощ

При този вид камери режимът се сменя автоматично. Изображението се адаптира според осветеността на часовия период. За да сте доволни от картината и резултатите от записа, това безспорно е необходима функция.

Инфрачервено осветително тяло

Съществува и възможност да се осъществява видеонаблюдение в тъмни условия с помощта на инфрачервено осветително тяло.

Динамичен обхват при наситено осветление

Когато камерата има насрещно осветление, тя трябва да разполага с компенсаторен механизъм и широк, динамичен обхват. Същото се отнася и при работа в момента н амного ярка, наситена светлина.

Пъргавост и бързина

Гарантирана е и бързина при движението на камерата, не само в хоризонтално положение, но и във вертикално. Автоматичната бленда също се поддава на скоростно управление, както и фокусиране в границите на до два кадъра.

Оптично и цифрово увеличение

И двете обикновено са на ниво: при оптичното образът може да бъде увеличен над 20 пъти, а цифровото предполага осемкратно приближаване. Разбира се, тези параметри са условни, защото специализираните фирми могат да ви предложат доста по-усъвършенствани съвременни модели въртящи се камери.

Куполните форми осигуряват пълно спокойствие при наблюдение на терени от голяма дистанция. Те могат да бъдат поставени навън безпроблемно. Опитните експерти в областта могат да ви съдействат, ако искате определени участъци да бъдат изключени и да останат невидими за техниката.

Стойността на една стационарна камера от описания вид е средно около 150 лева. Нейната отличителна черта е и това, че перфектно се вписва не само в екстериора на сградите, но и в интериора на помещенията. С елегантната си форма тя ще се превърне в неделима част от обзавеждането на модерния апартамент. Тя е семпла и по никакъв начин не се откроява от останалото осветление например, освен със своите полезни характеристики, в които ще се уверите много скоро след началото на употребата й.