Къща за гости Балчик е уникално място за отдих сред природата

1
98
Добави коментар

Подарете си една абсолютна заслужена ваканция, отдайте се на пълна релаксация и забравете за шумните курорти! В ролята на добри домакини ние се стараем да осигурим високо ниво на обслужване, грижейки се за релакса, комфорта и забавлението на нашите гости.

Природата е невероятно красива с многобройни възможности за риболов и туризъм.

Къщата има открит басейн, удобна лятна тераса с барбекю, както и всекидневна, оборудвана с хладилници, фурна, микровълнова печка, паралня, съдомиялна, кафе-машина и др. ел. уреди. Къщата за гости предлага  Wi-Fi интернет. Можете да паркирате автомобила си на място. Предлагат се и 6  паркоместа, които са безплатни за нашите гости.

До плажа се стига пеша за 15 минути. Най-близката автобусна спирка е на 50 метра. На около 2 км има 24-часова бензиностанция. Супермаркетът и ресторантът са на 100 метра. Летище Варна е най-близкото летище – на 38 километра. Ние предлагаме също и трансфер от и до летище Варна. Приемат се домашни любимци.

За да направим престоя на нашите гости по интересен ние предлагаме допълнително: Колелета под наем, разнообразни екскурзии с наш транспорт. Цените се договарят на място.

Риболов с лодка в Балчишкия залив, индивидуално договаряне на цената.