Тази вечер „Лудогорец“ излиза срещу „Ференцварош“

1
145
Добави коментар

Тази вечер „Лудогорец“ започва похода си към групите на Шампионската лига. Пътят е дълъг, а първото препятствие е унгарският „Ференцварош“. „Орлите“ гостуват в Будапеща в първата среща от първия квалификационен кръг и ще се надяват на добър резултат, който да им даде добри шансове преди реванша следващата седмица.

Мачът между „Ференцварош“ и „Лудогорец“ е днес от 21 часа.

„Бих казал, че отборът е готов, основният фокус през подготовката ни беше мачът с „Ференцварош“. Наясно съм със състава още отпреди два дни. Използвах тези два дни, за да можем да работим от тактическа гледна точка, да тренираме някои неща и в двете фази на играта“, каза треньорът на шампионите Стойчо Стоев.

Наставникът ще може да разчита на всички нови попълнения.

„Лудогорец“ има само една победа в последните си осем гостувания в европейските турнири. „Орлите“ загубиха последната си среща със съперник от Унгария, след като миналата година отстъпиха на МОЛ Види.

До момента ЦСКА, „Марек“, „Локомотив“ София и „Левски“ са гостували на „Ференцварош“, като единствено „червените“ и „сините“ са успели да вкарат по един гол.

Това ще бъде осмо участие за „орлите“ в евротурнирите, а балансът им е положителен – 26 победи, 23 равенства и 25 загуби.