Къщи които излъчват уют

6
245
Добави коментар

    Това обикновено са къщи, които не притежават  задължително сложна архитектура,супер луксозен интериор и екстериор.  Напротив, къщата може да изглежда на пръв поглед обикновена, но да придава атмосфера за уют и дом. Това неподправено излъчване и присъствие, не винаги е част от домовете на много хора.

   Затова се казва, че когато човек строи къща,  той влага и част от себе си в нея. Не напразно са нашите легенди, свързани със строежи, където се вграждала обикновено сянката на млада и красива жена. Това е един начин, по който се  който се е давало едва ли не  живот на сградата.

        Но да се върнем в нашето време, където  уникалността на дома може да се постигне  по много начини, без такива драстични методи. Важно е едно единствено правило и то е –  домът  да отрязава историята на своя собственик, начин на живот, потребности, характер,  предпочитания и т.н.

         Повече за проекти, строителство на къщи и дизайн, както и за нашите услуги, може да посетите сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…