Спечелете Fanta пуфове

16
293
Добави коментар

За да участва в конкурса „Създай свой авторски стикер за Fanta Dragonata или за Fanta Баобаб, малина и лайм“, потребителят трябва да има одобрен профил в платформата MySPARX (www.mysparx.bg, налична и като мобилно приложение за операционни системи Android и iOS) спрямо условията за ползване, публикувани тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use, и в съответствие с Уведомлението за защита на личните данни, публикувано тук: https://mysparx.bg/page/privacy-policy.

Желаещият да участва в Конкурса трябва да публикува в МySPARX (www.mysparx.bg), като миг в категория „Fanta“, статично изображение на авторски стикер, който трябва да включва графичен елемент, свързан с Fanta Dragonata или с Fanta Баобаб, малина и лайм. Всички мигове в категория „Fanta“, съдържащи авторски стикери спрямо описаното по-горе, се считат за кандидатури в Конкурса.

Всички кандидатури в Конкурса „Създай свой авторски стикер за Fanta Dragonata или за Fanta Баобаб, малина и лайм“ ще бъдат публикувани в специална подсекция „Fanta“ в платформата MySPARX (www.mysparx.bg), където ще бъдат видими за журито и всички потребители на платформата. Конкурсът „Създай свой авторски стикер за Fanta Dragonata или за Fanta Баобаб, малина и лайм“ ще се проведе по следния начин: публикуване на мигове (снимка, рисунка, колаж, дизайн), съдържащи авторски стикери за Fanta Dragonata или Fanta Баобаб, малина и лайм“ (с графични елементи, свързани с единия от вкусовете), в категория „Fanta“ в платформата MySPARX (www.mysparx.bg).