Американски дипломат влезе в борда на „Приста Ойл“

1
258
Добави коментар

Нов член на борда на директорите на „Приста Ойл Холдинг“ ЕАД бе избран единодушно днес, съобщават от дружеството. Това е американецът Франсис Джон Брей, бивш дипломат от кариерата с над 20 години активен опит в Африканските държави. До 01.07.2019 г. той е заемал длъжността Генерален Консул на САЩ в Нигерия.

От името на акционерите и в качеството си на председател на борда Пламен Бобоков приветства избора и отбеляза, че в съответствие с международната конюнктура е настъпило време да се обърне сериозно внимание на възможностите за бизнес в Африка. Наред с това, той изрази увереност, че безценният опит на Брей ще даде уникални преимущества по отношение разширяването и развитието на бизнеса на холдинга, на този континент.

В отговор, Франсис Джон Брей благодари за предоставената възможност да бъде част от модерна мултинационална компания, високо ценяща иновативните и технологични решения. По думите му, възможностите за развитие на Африканският континент са все още неразкрити и интересът на бизнеса към него тепърва ще расте.