Имате ли нужда от допълнителни доходи… Платени онлайн анкети?

1
558
Добави коментар

Daedalus Online провежда онлайн проучвания за различни компании в Румъния, Европа и САЩ в различни области, като например предварителното тестване на телевизионни реклами, пускането на нови продукти и измерването на удовлетвореността на клиентите. 

Ние не участваме в никакви рекламни дейности, реклама или директен маркетинг. Всички наши усилия са насочени към получаване на статистическа информация за темите, които изследваме.

Daedalus New Media Research е член на ESOMAR от 2012 г. насам.

Daedalus Online е оператор на лични данни, регистриран под номер 12502.

Присъединете се сега към нашия панел и започнете да получавате онлайн проучвания по имейл.

Попълнете нашите проучвания за подобряване на профила и ще имате повече шансове да спечелите. Проверявайте ежедневно имейла си за нови покани за проучване. Всички проучвания ще бъдат получени по имейл.  Завършва онлайн проучвания и ще получавате точки.  Можете да конвертирате точките в пари, когато имате поне 1000 точки .

за да имаш възможност да влияеш с мнението си за пускането на нови продукти или услугиза да имаш възможност да изпробваш нови продуктида участваш във платени онлайн анкетиимаш възможност да печелиш допълнителни доходи при всяка попълнена анкета

Трябва просто да направиш кратка безплатна регистрация от ТОЗИ ЛИНК. След това е необходимо да попълниш проучването за подобряване на профила си, за да имаш повече възможности за печалба. Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания. След като попълниш онлайн въпросниците ще получиш определен брой точки. След като събереш 1000 точки можеш да поискаш тези точки да бъдат превърнати във ваучери.

Ето и таблица с точките, които ще събере при попълването на въпросника

Ето и таблица с точките, които ще събере при попълването на въпросника

Дължина на въпросникаБрой точки/попълнена анкетаДо 3 минути303-5 минути406- 10 минути5011 – 15 минути7516 –20 минути10021- 30 минути125 Над 30 минути150

Ако искате да получите покана за участие в онлайн анкети, моля, регистрирай се от тук