Хотелски управител е в ареста заради агресия към израелски туристи

4
288
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

На пук на сериозните опасения за успешността на сезона, липсата на туристи в “Слънчев бряг” и непосилната задача по промяната на имиджа на курортния комплекс, той се оказа във вихъра на нов скандал. Международен скандал.

Хотелски управител е в ареста заради агресия към израелски туристи. Видеоклип, който от няколко дни набира популярност в социалните мрежи, показва как млад мъж гони, опитва се да рита и блъска две дами.

Оказа се, че туристите пристигнали в хотела, но заради дублаж на стаите се наложило да ги преместят в друг. Те обаче не пожелали да напуснат обекта. Тогава срещу тях се развихрил младият управител, който ги наричал “джипси” – “цигани” и грубо се опитал да ги изрита от хотела.

По думите на почетния консул на Израел чужденците са подали жалба в деня, в който са си тръгнали от нашата страна, предава bTV. Управителят на обекта бил задържан от полицията. Защитата му твърди, че самият той бил нападнат от израелските туристки.

А видеото стигна и медиите, както у нас, така и в Израел.

 

סיוט בבורגססיוט בבורגס: ישראלים הגיעו למלון וגילו שאין להם חדר – במקום שבעל המלון יתנצל הוא גירש אותם במכות החוצהPosted by ‎חדשות הבוקר‎ on Thursday, 11 July 2019