Християна Цветкова е новата музикална сензация на великотърновската сцена

2
299
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Най-новата изпълнителка в лейбъла на великотърновския музикант Петко Савов – певицата Християна Цветкова, предизвика истински фурор с концерта си в старата столица. Събитието се състоя в края на миналата седмица и препълни един от най-новите и луксозни клубове във Велико Търново.

Гласовитата красавица доби популярност още преди време с изявите си в интернет, където наред с многобройните почитатели трупа и все повече положителни реакции и коментари за таланта и визията си. От началото на годината, 21-годишната хубавица реши да се присъедини към екипа на популярния великотърновски музикант и да започне своя собствен музикален път и професионална кариера.

Според Савов, освен очевидната красота и чар, Християна притежава също толкова красив и разпознаваем глас и има всички предпоставки за успешна кариера на голямата сцена. “Няма нищо по-хубаво от това едновременно да имаш визия и в същото време талант и глас…” споделя Савов и допълва: “Това винаги е имало значение, а днес е вече задължително. Хората слушат и с очи и все повече в интернет. Всички забелязваме тенденцията в последните години, как млади красавици, на възраст около 20-25 години, завладяват световната музика и сцена. Младите поп звезди като Дуа Липа, канадската поп сензация Алесия Кара, шведската красавица Зара Ларсон и много други се рекламират и промотират супер успешно в интернет и печелят милиони. Християна е от новото време и мисля, че има огромни шансове за успех, дори и извън България.”

 

loading…