Християна Цветкова е най-новото лице в музикалния лейбъл на Савов

1
390
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Християна Цветкова е най-новото лице в музикалния лейбъл на Савов

17 май, 2019 Ана Минева Интересно

Интересно

Младата великотърновка Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на музиканта Петко Савов. Само на 21 години, тя е красива, талантлива и харизматична. Чаровната певица до момента не се е изявявала самостоятелно на професионална сцена, но с качествата си дава сериозна заявка да се превърне в любимка на публиката. По думите на Савов, Християна има много приятен и разпознаваем глас, пее с много вкус и усет за музиката, в което скоро ще се убедят всички. Изпълнителката е нотно грамотна, посещавала е музикални педагози, занимавала се и с театър.

Изпълнения на певицата Християна Цветкова набират сериозна популярност в интернет. Чрез  профилите си в различни специализирани видео платформи тя има непрекъснати онлайн изяви. Християна записва клипове на свои изпълнения, все по-често пее и на живо пред камерата на компютъра от своя дом, а стотици нейни фенове вече редовно плащат, за да я гледат и слушат онлайн.

Християна ще направи своята официална премиера пред публика в началото на лятото, когато заедно със Савов ще реализират своя първи съвместен клубен концерт.

Още от категорията