Слънчеви очила Nash Mag-Optix Sunglasses

1
479
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Поляризираните слънчеви очила могат да ви предоставят голямо предимство по време на риболов като не само ви осигуряват UV защита, както правят и обикновените слънчеви очила, но и ви позволяват да проникнете по- далеч от повърхността на водата и ви дават по- добро възприятие за цвета.

Зелените лещи, предлагащи повишено възприемане на зеления цвят, което, както се оказва, е най- чувствителен към очите ни. 

Известно е, че зелените лещи осигуряват по- добър контраст от сивите лещи и по- добра точност на цветовете от кафявите лещи, като не само повишават зрителната острота при всякакви условия на светлина, но и намаляват умората на очите в хода на вашата риболовна сесия. 

Докато кехлибарените лещи се отличават с умерена до ниска светлина, те осигуряват отлично възприятие за дълбочина и правят обстановката ви по- ярка.

И двата вида лещи, предлагани със слънчевите очила Nash Mag-Optix, осигуряват поляризираща характеристика от категория 3 със 100% защита от UVA / UVB като действат значително, за да намалят умората на очите и минимизират нуждата от премигване. 

Самите лещи са здрави и устойчиви на надраскване от 1,1 мм.

Възможността да сменяте обективите само по себе си е фантастично допълнение, но магнитният метод на прикрепване прави процеса на смяна на лещите много по- лесен и осигурява наистина здрава рамка, за разлика от някои слънчеви очила.

Комплектът Mag-Optix се предлага в защитен калъф и е снабден с  кърпа за почистване с логото на Nash.