Младата певица Християна Цветкова стана модел

2
273
Добави коментар
savovmusic
savovmusic

Новини

Детайли

Публикувано на 07 Юни 2019

Младата великотърновска певица Християна Цветкова направи своя своеобразен дебют в модата, като се снима с тоалети на един от най – авангардните  и вече утвърдени български дизайнери Аксел Харди.

 

21 годишната певица доказа, че освен глас, има и умения да позира пред фотообектив и перфектни мерки, като само преди дни стана част от модната линия пролет/лято 2019 на марката.

 

С нестандартните си облекла Аксел Харди успя да се утвърди като успешен дизайнер, а тази година стана носител на най-престижното отличие за мода у нас – наградата “Златна игла”, за модна иновация.

Аксел Харди представя свои колекции на най-реномираните модни събития в страната, организирани от Академията за мода, “Софийска седмица на модата”, “Златна Игла”, “БГ Модна икона”, “Лятото на любовта”, “Летен шик” и др.

С дебюта си като модел на марката, младата Християна се стреми да се доближи до имена като Мис България – Габриела Василева, Марина Войкова, Ромина Андонова – Тасевска и топ модела Никол Предьова, които дефилират с тоалетите на бранда.

 

Дрехи от колекциите на Аксел Харди са носели много популярни ВИП личности, сред които музикантите от групите “Сленг” и “Акага”, Миролюба Бенатова и  много други. В момента марката е гардероб на един от най-новите български сериали, под формата на мюзикъл, който ще излезе догодина. На 11-и юни, в София предстои да видим и колекция “Страстно лято” на модното събитие “Summer Fashion Party 2019: Любов, страст и креативност”, организирано от Академията за мода от проф. Л. Стойков, който ще представи и последната си книга “100 интервюта с мен”.

 

Християна споделя, че с тези снимки няма за цел да се доказва, че я бива като модел, но не можем да отречем, че това нова амплоа много и приляга. Дори съдейки по резултата, можем да кажем, че великотърновската красавица по нищо не отстъпва на професионалните манекенки.