Савов и фронтменът на “Мъртви Поети” с нов акустичен концерт в старата столица

2
275
Добави коментар

вторник, 21 юни, 2016, 09:24ч.

Набиращият все по-голяма популярност великотърновски музикант Савов и бившия фронтмен на “Мъртви Поети” и настоящ оперен тенор Момчил Караиванов, ще реализират първото си съвместно гостуване в един от най-старите пиано барове в старата столица.

След клубният им дебют като дуо, в началото на миналата година и след невероятния успех на техните общи партита в популярен великотърновски нощен клуб, Савов и Момчил обявиха нова дата за свой съвместен клубен концерт, в старата столица.

Участието този път ще се случи в най-старият великотърновски пиано бар, а точната дата на събитието е 25-ти юни (събота), вечерта.

Припомняме, че Савов и Момчил са колеги във великотърносвкият музикален театър, където се запознават и продължават да играят заедно в различни театрални постановки, класически концерти, опери, оперети и мюзикъли.

Наред с работата си в театъра, обаче в началото на 2015 година двамата решават да създадат и свой общ самостоятелен музикален проект, с който да се появят и на клубната сцена, в страната.