Слънчеви очила Nash Amber Wraps

1
129
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Поляризираните слънчеви очила могат да ви предоставят голямо предимство на брега като не само ви осигуряват UV защита, както правят и обикновените слънчеви очила, но и ви позволяват да проникнете по- далеч от повърхността на водата и ви дават по- добро възприятие за цвета.

Nash Amber Wraps са проектирани в класическа нископрофилна опаковка, кехлибарените лещи са поставени в матова черна рамка, чийто контраст води до поразителен и стилен чифт слънчеви очила.

Жълтите лещи се отличават с умерена до ниска светлина, осигуряват отлично възприятие за дълбочина и правят обстановката ви по- ярка. 

Подобно на всички поляризирани очила, те също ще се борят с отблясъци, не само ще повишат зрителната си острота при всякакви условия на светлина, но и ще намалят умората на очите в хода на вашата риболовна сесия. 

Лещите са класифицирани като категория 3 100% UVA / UVB производителност и са едновременно устойчиви на надраскване и счупване, което означава, че ако случайно ги изпуснете, ще бъдете сигурни, че Nash Amber Wraps са изработени така, че да издържат. 

Ако предпочитате допълнителен слой защита, очилата са снабдени с въже за закрепване  около врата ви, както и в защитен калъф с добавка супер мека кърпа за почистване.