Чанта Nash Brew Kit Bag XL

1
164
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Nash Tackle е пионер в риболовните принадлежности за шаран и непрекъснато се стреми да проектира и произвежда нови и иновативни съоръжения, които наистина ще помогнат на рибарите на брега. 

Неговият основател Кевин Неш е на риболовната сцена повече от 50 години и богатството, знанията и опитът му винаги се използват, когато става въпрос за създаване на нови съоръжения и оборудване. 

Неговата страст и любов към риболова на шарани никога не се е колебаела през годините, а неговата и останалата част от екипа, посветен на риболова, прави продуктите си наистина уникални и полезни.

Тази чанта Nash Brew XL е само един от отличните продукти на марката.

Наличието на хубава чаша чай, когато сте на брега, е абсолютно необходимо, особено когато е студено и времето не е най- доброто. 

Един от проблемите, с който се сблъскват много рибари, когато се опитват да изпълнят тази проста нужда, е как да запазят млякото си прясно и всичките им съоръжения на едно място, така че да могат да направят перфектната чаша. 

С този комплект за приготвяне можете да направите всичко това.

Дизайн с три отделения. 

В основното отделение има печка, газова бутилка и чайник, по- малките отделения са идеални за чашата, чая и захарта. 

Основни характеристики:

Изолирано отделение за поддържане на прясно мляко

Дръжки от велур с велкро връзка

Чиста водоустойчива основа

Съдържанието на чантата не е включено, изображението е само за илюстрация