Чангпенг Жао Архиви – Криптовалути и Блокчейн технологии

1
286
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Тихо, изтънчено и без конкуренция, Етериум понастоящем е подложена на продължителна атака, която продължава от месеци. Дали не се е появил убиецът на Етериум?
Read more

Според Чангпенг Жао забраната на Биткойн в Индия и решението на нацията да обяви криптовалутите извън закона привлича хора към децентрализираните активи.
Read more

Бинанс отново пред голям удар: ще пусне собствен стейбълкойн, подкрепен от британския паунд (GBP) и базиран на Binance Chain, с името BGBP.
Read more

Вече има най-малко 83 различни приложения на употреба за BNB за съхранение, използване и харчене на Бинанс Койн, очакват се и още.
Read more

Как се произнася правилно – Бинанс или Байнанс? След възникналите множество спорове относно това как точно се произнася името на най-голямата криптоборса в света, решихме…
Read more

Не, Бинанс няма да листне отново Bitcoin SV, но измамниците успяха да постигнат огромна ценова помпа. Bitcoin SV, плодът на самопровъзгласилия се за Сатоши Крейг…
Read more

Борсата потвърди, че е подновила по-голямата част от услугата си на 15 май. Бинанс раздава 1,2 милиона долара на своите потребители като компенсация.
Read more

В неотдавнашен пост на блога на компанията главният изпълнителен директор на Бинанс обяви датата за възобновяване на операциите в борсата. Той даде на общността актуална информация за възобновяването на трансферите на средства.
Read more

Бинанс, една от най-големите борси за криптовалути по дневен обем на търговията, претърпя сериозен пробив в сигурността на 7 май, когато Хакери откраднаха 7 000…
Read more

Преобладаващата част от крипто търговците идват от САЩ, според изненадващо ново изследване от DataLight.
Read more