Чанта Nash Logix Tech Bag

1
209
Добави коментар
yanimar
yanimar

Многофункционална, защитна чанта за риболов, идеално пригодена за всички ваши технологии, от мобилни телефони и таблети до DSLR камери. 

Изцяло закопчана и подплатена, чантата Logix ще запази всичките ви технологии безопасни и сигурни, докато се занимавате с риболов, докато твърдата основа ви позволява да държите чантата до вас на брега, без да се притеснявате за чантата или съдържанието, което ви дава практическото предимство, че можете да вземете камерата си незабавно, но напълно защитена, като минимизира времето, прекарано във водата.

С вдлъбнат плот за маса, тази чанта за риболов предлага идеална повърхност, върху която да се изправи вашия смартфон или таблет, за да гледате клип от камерата или да си те техниката за монтажи за риболов с помощта на видеоклипове в YouTube.

Комбинирайки защитата на удара с практичността на изпълнение, технологичната чанта разполага с гумени изходни точки за кабели за зарядни устройства и батерии и втвърдени вътрешни разделители, които осигуряват отлична защита за обективи, далекомери и бинокли. 

От външната страна, три външни джоба осигуряват допълнително съхранение и са идеални за и дребни дрехи като ръкавици и шапки, както и сигнализатори за риболов или колчета за риболов.

Двупосочните ципове осигуряват лесен достъп, докато подплатената, подвижна презрамка прави носенето на всичките ви технологични елементи до брега лесни и удобни, така че никога да не да пропускате възможност за снимка.

С репутация, изградена върху предоставяне на стил и качество на общността за риболов на шарани, Nash са марка, която е издържала изпитанието на времето и може да се разчита на продукти, които произвеждат, и които са предназначени да извадят ежедневната функционалност на брега в стил, и с издръжливост, която ще продължи през всичко, в което хвърля активният риболов.

Размери: 20cm (h) x 44cm (w) x 26cm (d)