Имоти Варна. Евгени Петров – брокер.

1
133
Добави коментар

На моят личен уебсайт ще намерите информация за услугите които предлагам- покупка и продажба на недвижими имоти във Варна. Съдействие за получаване на най- добрите условия за банково кредитиране и условията за погасяване на кредита. Инвестиционни проекти в най-бързо развиващият се град в България – Варна.

Мои клиенти са всички купувачи и продавачи. Ще получите адекватно и професионално отношение към всеки имот в продажба. Ето какво включва то:

Вие продавате

Лична среща на имота който ще бъде в продажба. На тази среща вие ще получите отговор на всички ваши въпроси относно това как ще протече продажба според частния казус- вашият.

Професионален оценител, който ще направи реален пазарен анализ и ще издаде документ за което. Той ще даде реалната цена на жилището. Тя не е по никакъв начин крайна, а една много добра основа за успешна продажба.

Професионален фотограф който ще направи снимки на имота в продажба. Хората купуват с очите си. Най-доброто онлайн позициониране и представяне на офертата за вашият имот.

Пълно съдействие при обработката на документите за продажбата. Получавате един нов приятел в лицето на вашият брокер от екипът на алфа агенти- недвижими имоти Варна.

Вие купувате

Покупката на жилище е важен етап от живота. Няма значение дали сте студент, семейство или инвеститор. Вие знаете перфектно от какво имате нужда, а ние знаем къде и как да го намерим. Най- кратко казано за услугите които можем да ви предложим. От професионална гледна точка: Ние ще насрочим среща с вас на която да обсъдим приоритетните и компромисните вариянти на желаят имот.

Ще извършим огледи на конкретни имоти във Варна за да намерим най-доброто на пазара за вас.

Обработката на цялата документация за финализиране на сделката.

На страницата на моя блог ще намерите интерeсни публикации по темата за недвижими имоти Варна и други заглавия. Ще

За да мога да подходя индивидуално към всеки един от вас, поискайте среща с мен. Просто използвайте най-удобния за вас начин за връзка.

Когато имате проблеми с водата, търсите водопроводчик. Когато имате проблеми с елекричеството, звъните на елетротехник. Когато купувате или продавате имот потърсете брокер на недвижими имоти.