Frame Bar & Dinner | Отстъпки и Промоции Infinitum Club

1
288
Добави коментар

„Фрейм“ беше създаден през не чак толкова далечната 2009 г., тогава беше наистина трудно! Идеята беше, да създадем място където хората от града ще се чувстват добре,ще похапват вкусно и ще се радват на внимание! Знаехме, че няма да е никак лесно, и наистина не беше. Това, за което се борехме беше, не на всяка цена да успеем, по-скоро ни крепеше идеята да влезем в сърцата на хората и да станем част от световете им! Така и стана!

Това, което може да направи един обикновен ден завършен, са малките удоволствия, които си позволяваме от време на време – като това да похапнеш приятно някъде в центъра на Благоевград, например. Заведението което предлага уникално за града меню, е ресторант „Фрейм“.

Струва си да посетиш „Фрейм“ дори и само за шоколадовото суфле, което, макар и да отнема повече време за приготовление, е поднесено като вкусно произведение на изкуството. Всеки месец Ви предлагаме едно ново пътешествие в кулинарния свят, с подлистник менюто – „Месец на…“.

Любителите на италианската кухня могат да се насладят на прясно приготвената ни паста, и както се казва в Италия – Ottima pasta fatta in casa!

Стараем се да Ви поднасяме и перфектното суши, за радост на тези от Вас, които си падат по японското.

Чарът на „Фрейм“ се крие в усилието да избягаш от клишето на обичайното меню. Въпреки превода си – („рамка“) „Фрейм“ те кара да излезеш от рамката и да бъдеш различен!

Нашите майстор готвачи всекидневно се изправят пред усилието, да бъдат перфектни, в това което правят и да изненадват всеки ден.

Харизмата на „Фрейм“ е там, че дари понякога да грешим, Ние се стараем и правим всичко с любовта си. За направата на всяко ястие стои капка усилие, прашинка любов и цялото уважение към клиента!

Детайлите и разнообразието са определено от значение, особено когато е толкова лесно да се свикне с ежедневието и да ни дотегне от него. И ние от „Фрейм“ добре го осъзнаваме.

тагове: ресторант, бар, суши, кафе, кетъринг, Благоевград, frame