Ресторант Добро – Парк

1
216
Добави коментар

Ресторант „Добро“ се намира на бул. „Янко Сакъзов“ 23А, до театър София. Ресторантът предлага вкусна пица, прясно приготвени блюда, хубава музика и наистина добро обслужване. Заповядайте за да се насладите на суши менюто, прясната паста и ризото. Дори можете да опитате пресен хляб, изпечен на място.

Ресторант „Добро“ предлага миди от екоферма „MИЛЕНИУМ-СОЗОПОЛ ООД“. Тук може да опитате от този екологичен и вкусен продукт, които същевременно е много полезен. Приготвени под различна форма, мидите ще ви накарат да се почувствате сякаш сте на курорт.

Всеки ден можете да опитате от разнообразното обедно меню на достъпни цени. Интериорът на ресторанта е класически, с дървени маси и подходящо осветление. Всяка лампа в заведението е покрита с красив завършек – листа, напомнящи мека есен. Различните декорации по стените внасят допълнителен уют – вплетените клони над всяка маса правят мястото наистина романтично. Ресторантът разполага с вътрешен салон и красива лятна градина. Има детски столчета за удобство на най-малките.

Запазена марка на ресторанти „Добро“ е приветливият керамичен господин, подканващ гостите да влязат. Пица-ресторант „Добро“ е подходящо място за среща с приятели, вечеря със семейството или обяд с колеги.